Projecten

Projecten

Naast onze hoevemobiel hebben wij ook een aantal projecten aan u voor te stellen.

Project vleespaketten

Wij geloven in rechtstreeks contact met de consument. Onbekend is onbemind… Met de ‘hoeve’ ‘mobiel te maken’ zorgen we voor een duurzame, korte keten relatie tussen de boerderij en de consument.


Het grote voordeel van het vlees in het vleespakket is dat het dier op onze boerderij is geboren en getogen. Steeds verzorgd met de grootste liefde en zorg. Bovendien kunnen we 100% zekerheid bieden over de voeding die het dier heeft gekregen, vrij van toevoegingsmiddelen. Het rund is kunnen groeien volgens zijn eigen “tempo” wat de smaak en malsheid alleen maar ten goede komt.


We werken samen met  een vleesversnijder die al jarenlang ervaring heeft met het versnijden van runderen voor de korte keten.  Het vlees wordt direct na het versnijden vacuüm verpakt. Zo blijft de smaak optimaal behouden.


Interesse? Neem dan met ons contact op voor meer details.

Project educatieve verjaardagsfeestjes

Kinderen zijn dé toekomst. Hen laten kennis maken met het leven en werk op een boerderij heeft voor onze sector zeker een meerwaarde. Geen romantisch, maar realistisch beeld daarbij neerzetten is voor ons van groot belang. Verjaardagsfeestjes zijn hiervoor een dankbaar middel. De kinderen beleven de namiddag van hun leven. Ze doen kleine boerderijklusjes, kunnen vrij fietsen en ravotten, eten hun buikje dik met verse pannenkoeken... Kortom, een feestje op nooit meer te vergeten!


Interesse? Neem dan met ons contact op voor meer details.

CONTACT US

Hanselaarstraat 27

9080 Beervelde

0473 45 75 87

PROFILE

Wilt u graag een feestje organiseren? Een vleespakket bestellen? Of heeft u een andere vraag? Aarzel dan niet ons te contacteren.

© Copyright 2017. All Rights Reserved.